Brussel: dichterbij dan ooit

Al sinds jaar en dag voorziet Schinkelshoek & Verhoog (S&V) opdrachtgevers van maatwerk in monitoren en analyse in de vorm van Haagse Signalen. Politiek Den Haag is een lastig te voorspellen factor voor veel organisaties. Elke dag kan het landschap volledig veranderen en doen zich kansen, uitdagingen en bedreigingen voor.

Monitoren is het continu volgen en duiden van politieke en bestuurlijke ontwikkelingen. Omdat beleid dat onze opdrachtgevers raakt in toenemende mate ook in Europees verband wordt gemaakt, acht S&V de tijd rijp om zijn monitorservice uit te breiden naar Brussel. Daarbij garanderen wij opdrachtgevers onze vertrouwde kwaliteit: bij S&V is monitoren maatwerk. Aan de hand van geavanceerde zoekmiddelen stelt één van onze hoogopgeleide adviseurs handmatig uw Haagse en Brusselse Signalen samen.

Zoals we de Haagse Signalen samenstellen op basis van onder meer Kamerstukken, overheidsdocumenten en adviesrapporten, zo monitoren we met Brusselse Signalen onder andere stukken van het Europees Parlement, publicaties van de Europese Commissie en verslagen van de Europese Raad. Ook nemen we de belangrijkste Europese mediaberichtgeving voor u mee.

Voor de nodige duiding van trends en ontwikkelingen in Brussel die er voor onze opdrachtgevers toe doen, staat onze partner in Brussel, Gibbels Public Affairs (GPA), voor u klaar. GPA is gevestigd in het politieke hart van de Europese Unie en kent de weg in het Brusselse labyrint. Gibbels Public Affairs drijft op een reputatie van kennis en betrouwbaarheid. Directeur Patrick Gibbels is meervoudig winnaar van de European Public Affairs Awards, waaronder die voor Lobbyist van het Jaar. Hij werkt langs lijnen van informatie, strategie en invloed.

Heeft u interesse in Brusselse Signalen? Klik hier en kom met ons in contact. Uiteraard kunnen wij onze Haagse en Brusselse monitorservice ook geïntegreerd aanbieden.

 

oktober 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Schinkelshoek & Verhoog
  • Smidswater 27
  • 2514 BW Den Haag
  • (070) 820 91 00