Wat doen we?

Schinkelshoek & Verhoog BV is thuis in Den Haag. Ons bureau biedt op topniveau bestuursadvies, communicatie- en mediastrategie, public affairs, interim-management en presentatie- en mediatraining. Hiervoor tekenen de naamgevers van Schinkelshoek & Verhoog, evenals hun senior associés en gekwalificeerde medewerkers. Schinkelshoek & Verhoog is bovendien werkzaam in het machtscentrum van de Europese Unie. Hiervoor staat met name Patrick Gibbels, onze man in Brussel.

Jan Schinkelshoek en Gert Jan Verhoog, doorgewinterd op hun vakgebied, begonnen hun bureau in 2011. Het bureau is gevestigd aan het Smidswater in het hart van Den Haag, het politieke centrum van Nederland. Schinkelshoek en Verhoog delen hun betrokkenheid bij de publieke zaak. Die vormt de basis van hun samenwerking en benadering van opdrachten. Vanuit de kern van de zaak werken zij in nauw overleg met de opdrachtgever hun strategisch advies uit in een even professionele als effectieve aanpak.

Schinkelshoek & Verhoog biedt uw organisatie hoogwaardig advies en realisatie op maat. Graag ontvangen wij u voor een oriënterend gesprek. U kunt contact met ons opnemen via 0031 (0) 70 – 82 09 100 dan wel via bureau@www.schinkelshoekverhoog.com.

  • Schinkelshoek & Verhoog
  • Smidswater 27
  • 2514 BW Den Haag
  • (070) 820 91 00