Training

Met het aanzien kan de slagkracht van een bestuurder en zijn of haar organisatie vallen of staan. Cruciaal voor dat aanzien is een aansprekende presentatie door de bestuurder van de boodschap. De persoon van de bestuurder moet overtuigen, en daarmee zijn of haar verhaal. Dat raakt aan inhoud en vorm van de boodschap, evenals aan de persoon van de bestuurder.

Altijd is er een belang dat dwingt tot zeggingskracht. Schinkelshoek & Verhoog verzorgt presentatie- en mediatrainingen waarmee de opdrachtgever het verschil kan maken. Samen met onze opdrachtgever bespreken we de kern van de zaak en het belang dat voor de opdrachtgever op het spel staat. In dit gesprek staan we ook stil bij de aard van de doelgroep en de omstandigheden waarin de boodschap voor het voetlicht komt. Op basis hiervan verzorgen we een training op maat, voor een individu of een groep.

Voor een groter verhaal kan de opdrachtgever een beroep doen op Klaas Taselaar. Op basis van zijn rijke ervaring als adviseur en congresorganisator begeleidt hij sprekers bij de voorbereiding van hun presentatie en hun podiumoptreden

Lars Kuipers richt zich op het geschreven woord. Hij verzorgt schrijftrainingen op maat voor het schrijven van persberichten en beleidsadviezen, individueel en voor groepen. Deelnemers leren doelgerichte teksten maken: helder, concreet en effectief.

Stefan de Bruijn is een ervaren trainer op het gebied van (social) media en presentatietechnieken. In deze trainingen staan vragen centraal als: hoe breng je een kernboodschap het beste over? Op welke mediaverzoeken kun je het beste wel en niet ingaan? Wat doe je met lastige vragen of vragen waar je het antwoord niet op kunt of mag geven? En hoe presenteer je je verhaal kort en krachtig? Deze trainingen zijn zowel geschikt voor directieleden van bedrijven als bestuurders bij overheden en instellingen.

  • Schinkelshoek & Verhoog
  • Smidswater 27
  • 2514 BW Den Haag
  • (070) 820 91 00