Gosse Bosma versterkt Schinkelshoek & Verhoog

Gosse Bosma, tot voor kort directeur van Goede Doelen Nederland, treedt vanaf deze maand als associé toe tot Schinkelshoek & Verhoog (S&V). Gosse Bosma versterkt hiermee de mogelijkheid van S&V om de wereld van de filantropie te ondersteunen en de belangen hiervan te behartigen.

Gosse Bosma
Gosse Bosma

Na meer dan 20 jaar leiding te hebben gegeven aan Goede Doelen Nederland en de voorloper hiervan vindt Gosse Bosma het tijd voor een nieuwe stap. Hij ziet zichzelf als bruggenbouwer tussen de samenleving en de sector van filantropie en goede doelen in het bijzonder. In zijn nieuwe rol wil hij zich toeleggen op het dichter bij elkaar brengen van maatschappelijke organisaties, hun betekenis en hun belangen én de politieke werkelijkheid.

Jan Jaap de Graeff, voorzitter van de Raad voor de Leefomgeving, dicht Gosse Bosma de belangrijke eigenschappen toe: “Strategisch denker, effectief lobbyist, goede leidinggevende en tenslotte harde werker en aangenaam mens.”

Den Haag – Brussel

Gosse Bosma neemt niet helemaal afscheid van Goede Doelen Nederland. In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van (uiterlijk) 2021 zal hij Goede Doelen Nederland zowel ondersteunen op het Haagse Binnenhof, als op het Brusselse Place du Luxembourg.

Directeur Gert Jan Verhoog van S&V: “Gosse Bosma past bij ons kantoor. Met ons is hij intrinsiek betrokken bij het publieke belang van waaruit we werkzaam zijn. Dat verbindt ons ook met de wereld van de filantropie”.

Klik hier voor het profiel van Gosse Bosma op onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Schinkelshoek & Verhoog
  • Smidswater 27
  • 2514 BW Den Haag
  • (070) 820 91 00