Jasper van Hylckama Vlieg versterkt S&V Coaching

Adviesbureau Schinkelshoek & Verhoog (S&V) is een coachingspraktijk rijker. Coachen deden we al, maar nu stappen we over onze bescheidenheid heen en treden we hiermee naar buiten.

Met onder meer de webinars voor bestuurders van goede doelenorganisaties en de masterclass voor lokale citymarketeers lag de focus van S&V training, coaching en advies het afgelopen coronajaar op de trainingstak. Achter de schermen werkte Jasper van Hylckama Vlieg (erkend NOBCO-coach) intussen aan onze nieuwe coachingspraktijk.

Jasper van Hylckama Vlieg

Directeur Gert Jan Verhoog over het belang van coaching: “Goede mensen zijn het halve werk. En meestal meer dan dat, zeker in de wereld van bestuur, organisatie en advies, communicatie, media en public affairs”.

Coachen doet S&V vanuit betrokkenheid bij mensen en hun werk, in een omgeving die ons vertrouwd is. De raadgevers van S&V Coaching bieden aandacht, inzicht en begeleiding op grond van zeer ruime kennis en ervaring.

S&V Coaching biedt coaching aan professionals en leidinggevenden in hun loopbaan. Een opdrachtgever die oog heeft voor de betekenis van mensen bewijst niet alleen zichzelf een dienst. In ons leven putten we veel voldoening en geluk uit zinvol werk.

Jasper: “Om uiteenlopende redenen kan plezier in je werk ook onder druk komen te staan. Dat kan gebeuren door omstandigheden buiten jezelf. Ook kun je vroeg of laat aarzelen of je wel door moet gaan op de ingeslagen weg.”

Zo kun je wegdromen bij een vergezicht zonder die beslissende stap te zetten. Als er sprake is van een sterke of zelfs knellende bedrijfscultuur kan het ongemerkt gaan knagen dat je je eigen persoonlijkheid niet goed in je werk lijkt terug te vinden.

Jasper beweegt zich binnen organisaties soepel tussen afdelingen en heeft een sterke organisatiesensitiviteit. Hij is dan ook vaker vergeleken met een spin in het web: “Binnen een organisatie zie ik snel verbindingen en waar ik zie dat er behoefte is aan verbinding tussen personen of afdelingen, leg ik deze graag.”

Wij lopen een eindje op met de cliënt die een beroep op ons doet. Dat doen we als ervaren gesprekspartner die buiten het dagelijkse werk staat. In de veilige omgeving die wij bieden kan de cliënt op verhaal komen.

Kortom, wij geven raad, niet in een rapport maar in gesprek. Zo helpen we uiteindelijk ook de opdrachtgever die om mensen geeft.

Vragen? Lees meer over onze coachingspraktijk op onze website of mail naar coaching@schinkelshoekverhoog.com.

 

Kees Verhoog, november 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Schinkelshoek & Verhoog
  • Smidswater 27
  • 2514 BW Den Haag
  • (070) 820 91 00