Jelle Baartmans versterkt S&V

We zijn gelukkig opnieuw een talentvolle academicus welkom te heten aan boord van ons kantoor: Jelle Baartmans (1995). Momenteel rondt hij zijn master East European Studies aan de Universiteit van Bologna af. Eerder behaalde hij een master Internationale Betrekkingen aan de Universiteit Leiden.

Jelle Baartmans

In deze zomer werkt hij zich in, waarna hij vanaf september een belangrijk aandeel zal leveren in de politiek-publicitaire monitor en analyse, evenals in de communicatie en de functie van chef de bureau. Jelle Baartmans treedt in de voetsporen van andere jonge academici die hem in deze rol voorgingen.

Samen met Kees Verhoog, Jos Engelkes, Sonja Volten, Gideon de Jong en Merle Helmus in onze vaste bezetting – allen in hetzelfde decennium geboren – biedt Jelle Baartmans binnenkort hulp en steun aan de senior adviseurs die associé zijn van Schinkelshoek & Verhoog, en aan hun opdrachtgevers.

Zelf zegt hij over zijn motivatie: ‘Ik ben al van jongs af aan geïnteresseerd in politiek en houd me graag bezig met de impact van beleid en politieke besluitvorming op maatschappij en bedrijfsleven. Zo schrijf ik momenteel een masterscriptie over het vestigingsklimaat voor buitenlandse bedrijven in Oekraïne. Ik kijk ernaar uit om de kennis die ik tijdens mijn studiejaren heb opgedaan nu in te kunnen zetten voor Schinkelshoek & Verhoog’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Schinkelshoek & Verhoog
  • Smidswater 27
  • 2514 BW Den Haag
  • (070) 820 91 00