Masterclass Citymarketing

Schinkelshoek & Verhoog (S&V) en Castro Communicatie organiseren samen een Masterclass Citymarketing! Master Frits Huffnagel wijst de weg door de wondere wereld van city- en placebranding. De masterclass vindt plaats in Eindhoven, donderdag 30 september op vrijdag 1 oktober.

Frits: “Juist na deze coronapandemie is het hard nodig om gemeenten en regio’s weer op de kaart te zetten. Maar hoe doe je dat? Tijdens de Masterclass Citymarketing krijgen deelnemers tips en ervaringen te horen van mensen uit de praktijk. Zeer nuttig voor wethouders en ambtenaren.”

Thuisbasis van de masterclass is het Art Hotel, in een voormalige Lichttoren van Philips. Frits gaat samen met diverse experts in gesprek met de deelnemers. Daarnaast brengen we ook een bezoek aan de High Tech Campus om de derde B uit de drieslag van Frits (bewoners, bedrijven en bezoekers – in die volgorde!) in praktijk te zien.

Meer informatie over de masterclass vindt u hier. Inschrijven voor de laatste plaatsen? Dat kan hier! Heeft u vragen of schikt de datum niet? Mail dan naar k.verhoog@schinkelshoekverhoog.com.

In de loop der jaren heeft S&V een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Deze delen we graag met andere professionals. Wij bieden handvatten om zelf aan de slag te gaan. Meer over S&V training, coaching en advies vindt u op www.schinkelshoekverhoog.com/training.

 

Kees Verhoog, 2 september 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Schinkelshoek & Verhoog
  • Smidswater 27
  • 2514 BW Den Haag
  • (070) 820 91 00