Anthimis Verhoog

Anthimis Verhoog (1996) studeert Business Development and Entrepreneurship aan de Universiteit Utrecht. Eerder rondde hij aan de TU Delft een bachelor Technische Bestuurskunde af.

Ondernemerschap is dan ook iets dat hem al jaren trekt. Een stage bij ’s werelds grootste ‘pure’ koffiebedrijf Jacobs Douwe Egberts leerde hem de eerste kneepjes van het marketingvak, dat hij al eerder beoefende bij het op de markt zetten van een populair studenten gezelschapsspel.

Ook het organiseren van evenementen is iets waar hij veel passie voor heeft. Zo organiseerde hij gala’s en feesten voor duizenden (Delftse) studenten. En heeft hij een lustrumweek georganiseerd voor de studentenorganisatie verbonden aan Tech-incubator YES!Delft. Die week behelsde onder meer een hackathon voor topstudenten in samenwerking met Loyens en Loeff, een workshopavond met Nyenrode Business University en een Guinness wereldrecordpoging champagne sabrage.

Een leerzame stage bij het BIERburo zorgde bij hem voor een nog grotere waardering voor de wereld van het ambachtelijke bier. Binnen Schinkelshoek & Verhoog voert Anthimis diverse ondersteunende werkzaamheden uit, onder meer voor de financiële administratie.

Contact
06-48231864
a.verhoog@schinkelshoekverhoog.com

  • Schinkelshoek & Verhoog
  • Smidswater 27
  • 2514 BW Den Haag
  • (070) 820 91 00