Gert Jan Verhoog

bestuursadvies, communicatiemanagement, public affairs

Contact
06-52 53 98 97
g.j.verhoog@schinkelshoekverhoog.com

 

Gert Jan Verhoog (1962) werkt voor ondernemende bestuurders en organisaties die een wereld willen winnen.

Bestuursadvies, media- en communicatiestrategie, public affairs, interim-management: Gert Jan Verhoog behartigt belangen van opdrachtgevers.

Gert Jan Verhoog is een man met aanzienlijk inzicht. Hij is ook echt een vakman. Met hem erbij ben je verzekerd van goed – veelal strategisch – advies en een professionele uitvoering van alle communicatie-aspecten.

Arthur Docters van Leeuwen

Voor meer referenties Gert Jan Verhoog: klik hier

Voor een beknopt overzicht van opdrachtgevers en werkervaring: klik hier

Na een leerzaam decennium in de journalistiek stapte hij begin jaren negentig over naar de communicatie. Verhoog was in zijn loopbaan achtereenvolgens: woordvoerder en teamcoördinator communicatie op het ministerie van Justitie; hoofd van de landelijke voorlichtingsdienst van het Openbaar Ministerie, directeur communicatie en externe relaties van de gemeente Den Haag. Hier droeg Verhoog betekenisvol bij aan de internationale profilering van Den Haag als stad van vrede en recht.

In 2008 startte hij Onderscheidend Vermogen, bureau voor bestuursadvies, media- en communicatiestrategie, public affairs en interim-management. Drie jaar later begon Verhoog met Jan Schinkelshoek een gezamenlijk kantoor. Tot zijn opdrachtgevers behoren: Raad voor de rechtspraak, TAQA Nederland, dagblad Trouw, Raad van Bestuur UWV, Kansspelautoriteit, Dutch Digital Agencies, commissie voor onderzoek naar seksueel misbruik in de Rooms-Katholieke Kerk (commissie Deetman), Nederlandse Orde van Advocaten, ministerie van BZK.

Hiernaast is Verhoog maatschappelijk actief, onder andere als voorzitter van stichting Prinsjesfestival en van de stichting Eén en Ander, als secretaris van stichting Loodslicht en als lid van het curatorium van de mr Gonsalves nationale innovatieprijs voor de rechtshandhaving en van de klankbordraad van NL Confidential, als penningmeester van de stichting Paardenparade, evenals in de Haagse Kloosterkerk en in perscentrum Nieuwspoort.

 

 

  • Schinkelshoek & Verhoog
  • Smidswater 27
  • 2514 BW Den Haag
  • (070) 820 91 00