Hannah Ploeger

Hannah Ploeger (1994) is bij Schinkelshoek & Verhoog werkzaam als parttime medewerker public affairs en communicatie. Hannah ontleedt de relaties tussen politiek, media en het publiek en weet hoe zij deze kan sturen. Door haar voormalige leidinggevende positie in meerdere commissies, haar functie als studentenvertegenwoordiger en haar werkzaamheden als jeugdambassadeur in Canada kan Hannah individuen met andere uitgangspunten laten inzien welke waarden en doelen zij gemeen hebben.

De maatschappelijke betrokkenheid die Hannah al vanaf jonge leeftijd eigen was motiveerde haar om een Bachelor Politicologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen te volgen. De groeiende rol van communicatie binnen de politiek leidde Hannah ertoe dit relatief onontgonnen wetenschapsgebied buiten de landsgrenzen te verkennen en een Master Politieke Communicatie te volgen aan de Universiteit van Antwerpen.

Een intensieve mediatraining en de geconcentreerde vakkennis aldaar hebben Hannah geleerd hoe zij een communicatie-strategie kan opzetten en deze op overtuigende wijze kan uitdragen. Deze vaardigheden zet zij ook in in haar functie als parttime communicatiemedewerker voor Prinsjesfestival, waar zij zowel betrokken is bij de externe als de interne communicatie en onder meer het gebruik van sociale media naar een hoger niveau wist te brengen.

Contact
h.ploeger@schinkelshoekverhoog.com
06-13217510

  • Schinkelshoek & Verhoog
  • Smidswater 27
  • 2514 BW Den Haag
  • (070) 820 91 00