Meindert Stolk

Public affairs, communicatie

Meindert Stolk (1965) is een ervaren adviseur en projectleider op het snijvlak van politiek, communicatie en management. Als directeur public affairs van het gerenommeerde kantoor Pauw Sanders Zeilstra van Spaendonck ondersteunde hij talloze ondernemingen, overheden en organisaties bij hun belangenbehartiging in de Haagse politiek. Eind 2011 vestigde hij zich als zelfstandig adviseur en werd hij geassocieerd partner van Schinkelshoek & Verhoog.
Na zijn studie Bedrijfseconomie in Rotterdam ging hij in 1990 aan de slag als beleidsmedewerker ‘buitenland’ bij het CDA-partijbureau. Daar was hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van ondersteuningsprojecten ten behoeve van partijen in de nieuwe democratieĆ«n in Midden- en Oost-Europa. Van 1993 tot 1999 werkte Meindert als hoofd communicatie van de Vereniging Mitex, de brancheorganisatie voor de detailhandel in mode, schoenen en sportartikelen. Daarna keerde hij terug naar het CDA-partijbureau waar hij benoemd werd tot directeur. Als bureaudirecteur was hij verantwoordelijk voor het functioneren van de organisatie en was hij tevens ambtelijk secretaris van het partijbestuur. In deze functie was hij nauw betrokken bij de voorbereidingen van de diverse verkiezingscampagnes.

Van 1998 tot 2014 was Meindert Stolk fractievoorzitter van het CDA in de gemeenteraad van Wassenaar. Sinds 2015 is hij voorzitter van de CDA-fractie in Provinciale Staten van Zuid-Holland. Verder is hij onder meer lid van de Raad van Toezicht van het Netherlands Institute for Multiparty Democracy (NIMD), bestuurslid van het hospice in Wassenaar en lid van de Raad van Toezicht van Save the Children

Contact
06-22390501
m.stolk@schinkelshoekverhoog.com

  • Schinkelshoek & Verhoog
  • Smidswater 27
  • 2514 BW Den Haag
  • (070) 820 91 00