Thomas Bel

Thomas Bel (1992) zet zich als parttime medewerker van Schinkelshoek & Verhoog in voor betekenisvolle initiatieven op het gebied van training en coaching.

Dit jaar rondde Thomas zijn studie Econometrie af. Toch beschrijft hij zichzelf liever als ondernemend en communicatief dan als pure “bèta”. Hij begrijpt graag nauwkeurig waar de mogelijkheden, uitdagingen en kansen liggen in nieuwe situaties. Het geeft hem energie als hij deze inzichten vervolgens kan vertalen in oplossingen waar alle partijen waarde uit halen. Waarde die pas ontstaat als het antwoord niet alleen kloppend is, maar ook de kern van het probleem raakt. Hierin deed hij ervaring op tijdens het opzetten van zijn eigen bedrijf in cocktail-ijs en als werknemer bij een een startende online bezorgsupermarkt.

Verder heeft Thomas een grote interesse in de invloed van digitalisering op menselijke omgang. Bij het CDJA werkt hij mee aan politieke standpunten omtrent digitalisering in de maatschappij. Daarnaast werkt hij aan de ontwikkeling van een digitaal platform dat de gebruikers helpt elkaar te vinden op basis van gelijke interesses.

Contact
t.bel@schinkelshoekverhoog.com

 

  • Schinkelshoek & Verhoog
  • Smidswater 27
  • 2514 BW Den Haag
  • (070) 820 91 00