Gert Jan Verhoog

Gert Jan Verhoog is thuis in de wereld van het recht. Vanaf 1992 is hij in leidinggevende en adviserende functies werkzaam voor de Raad voor de rechtspraak, de Algemene Raad van de Nederlandse Orde van Advocaten, afzonderlijke gerechten en advocatenkantoren, het ministerie van Justitie en het College van procureurs-generaal van het openbaar ministerie. Zijn werkzaamheden strekken zich uit van bestuursadvies en (interim-)management tot communicatiestrategie en public affairs.

Enkele kenschetsen:

Gert Jan Verhoog is een man met aanzienlijk inzicht. Hij is ook echt een vakman. Met hem erbij ben je verzekerd van goed – veelal strategisch – advies en een professionele uitvoering van alle communicatie-aspecten.

Arthur Docters van Leeuwen, voorzitter College van procureurs-generaal openbaar ministerie (1995-1998)

Gert Jan Verhoog heeft in de communicatieafdeling van de Raad nieuw elan gebracht en de Rechtspraak sterker op de kaart gezet.

Erik van den Emster, voorzitter Raad voor de rechtspraak (2007-2013)

‘Recht gedijt niet in lawaai’,  vindt Gert Jan Verhoog. Deze opvatting tekent de persoon en zijn advisering. Als landelijk deken van de Nederlandse Orde van Advocaten werk ik vanaf 2008 met hem samen, een tijd waarin de Orde in roerig vaarwater verkeert. Gert Jan is een deskundig, verstandig en gezaghebbend adviseur op het gebied van communicatie en strategie. Hij weet rustig en weldoordacht de goede koers (voor) te houden.

Willem Bekkers, algemeen deken Nederlandse Orde van Advocaten (2007-2010)

Gert Jan Verhoog heeft communicatie bij de Nederlandse Orde van Advocaten op de agenda gezet, een strategie uitgezet en met ongelofelijk enthousiasme de strategie uitgevoerd. Hij is als geen ander in staat in korte tijd een plan te maken en het vertrouwen van de betrokkenen te winnen. Analytisch, kundig, sensitief, hartelijk, snel en hands-on zijn sleutelbegrippen voor de wijze waarop Gert Jan opereert. Daarbij heeft hij een groot netwerk zodat wat hij bedenkt altijd uitvoerbaar blijkt.

Hermine Voûte, portefeuillehouder communicatie algemene raad (hoofdbestuur) Nederlandse Orde van Advocaten (2007-2010)

  • Schinkelshoek & Verhoog
  • Smidswater 27
  • 2514 BW Den Haag
  • (070) 820 91 00