Stefan de Bruijn

Public affairs, communicatie

Stefan de Bruijn (1983) is associate partner van Schinkelshoek & Verhoog. Hij is sinds 2013 aan S&V verbonden. Stefan woont in Amsterdam. Momenteel is hij -via S&V- verantwoordelijk voor de communicatie van DONG Energy in Nederland. Daarnaast is hij hoofd communicatie a.i. van jeugd ggz instelling Yes We Can Clinics. Voor andere opdrachtgevers adviseert hij op het gebied van communicatie en public affairs en/of verzorgt hij trainingen voor bestuurders en/of directieleden. Ook wordt hij door diverse opdrachtgevers ingeschakeld als (interim) woordvoerder.

Achtergrond
Stefan heeft al vele jaren een passie voor alles wat met politiek, politieke communicatie en media te maken heeft. Hij is goed ingevoerd in de (Haagse en Amsterdamse) politiek. Stefan studeerde journalistiek en politicologie (beiden afgerond). Hij liep stage bij onder meer NOS Radio 1 en werkte ook voor het jongerenprogramma BNN United van die zender. De geboren Brabander was tussen 2004 en 2014 actief op het Amsterdamse stadhuis. Eerst als beleidsmedewerker van gemeenteraadsleden en de fractievoorzitter van de VVD, vervolgens als politiek adviseur van het stadsdeelbestuur van Amsterdam-Centrum en tot slot als hoofd fractiebureau van VVD Amsterdam. Stefan was als lid van campagneteams betrokken bij verschillende verkiezingscampagnes, waaronder die voor de Amsterdamse Gemeenteraad (2006, 2010 en 2014) en voor de Tweede Kamer (2012). Ook was hij deelraadslid in Amsterdam-Centrum en maakte hij uiteindelijk zelf deel uit van de gemeenteraadsfractie van de VVD in Amsterdam.

Nevenfuncties
Stefan is als trainer verbonden aan de Haya van Somerenstichting, het opleidings- en trainingsinstituut van de VVD. Ook is hij lid van de Raad van Toezicht van GGZ Rivierduinen en kinderrechtenorganisatie Defence for Children.

06-10466828

s.debruijn@schinkelshoekverhoog.com

 

  • Schinkelshoek & Verhoog
  • Smidswater 27
  • 2514 BW Den Haag
  • (070) 820 91 00