Wat schrijven ze? Verkiezingsprogramma’s onder de loep

Wat schrijven ze over ons? De komende weken publiceren alle politieke partijen hun verkiezingsprogramma voor de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2017.
Zij presenteren hun ideeën, wensen en opvattingen over hoe-het-na-de-verkiezingen-verder-moet.

In verkiezingsprogramma’s leggen politieke partijen de basis voor het te smeden regeerakkoord en het nieuwe kabinetsbeleid. Reden te meer om nu te anticiperen. Wat kunt u verwachten? Waar liggen de kansen en bedreigingen? Wat is de impact? Hoe verandert het beleid? Wat schrijft de politiek over uw organisatie en de sector waarin u actief bent?

Schinkelshoek & Verhoog spit voor u alle politieke programma’s door en biedt een analyse die is toegespitst op uw sector en organisatie. In overleg bespreken we waar u op zou moeten letten, en presenteren we een kernachtige analyse.

Schinkelshoek & Verhoog is thuis, zowel in Den Haag als in de wereld van het recht. Wij zijn een hoogwaardig bureau, gespecialiseerd in bestuursadvies, communicatie- en mediastrategie, public affairs, interim-management en presentatie- en mediatraining.

S&V kan bogen op ervaren medewerkers, met brede politieke, juridische en bestuurlijke ervaring. Jan Schinkelshoek (voormalig CDA Tweede Kamerlid, directeur communicatie Rabobank en hoofdredacteur Haagsche Courant), Denis Naudin ten Cate (voorheen advocaat, expert op het gebied van public affairs), Pieter van Woensel (voormalig wethouder voor de VVD in Den Haag en Leiden), Meindert Stolk (CDA Statenlid Zuid-Holland en voormalig fractievoorzitter CDA Wassenaar) en Stefan de Bruijn (voormalig lid VVD gemeenteraadsfracties Heeze-Leende en Amsterdam en deelraad Amsterdam-Centrum) staan graag voor u klaar.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact op met Suzanne Elias via het emailadres s.elias@schinkelshoekverhoog.com of op het telefoonnummer 070-8209105.

Meer informatie over Schinkelshoek & Verhoog en ons werk voor de wereld van het recht vindt u in onze brochure en op onze website www.schinkelshoekverhoog.com/recht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Schinkelshoek & Verhoog
  • Smidswater 27
  • 2514 BW Den Haag
  • (070) 820 91 00