Wat zeggen ze? Verkiezingsdebatten op verzoek

In debat met politieke partijen? Een eigen verkiezingsdebat wellicht, voor uw kantoor en/of één van uw opdrachtgevers? Schinkelshoek & Verhoog organiseert in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen – in opdracht van bedrijven, instellingen en brancheorganisaties – debatten, discussies en platforms onder leiding van de gerenommeerde parlementair journalist Jos Heymans.

Uitgangspunt is het onderwerp of thema dat voor u, uw kantoor of uw relatie van belang is, waarover u wilt doorpraten, waarover u wilt weten hoe de kaarten liggen. Het is uw debat: u nodigt uit, u bepaalt waarover het gaat, u beslist over de deelnemers en u beslist waar het zal worden gehouden.
Wij denken graag mee over de opzet, wij adviseren over het thema, wij polsen woordvoerders van politieke partijen en wij assisteren bij de uitvoering. En vanzelfsprekend leiden wij graag het debat.

Voor zo’n discussie-op-verzoek werkt S&V samen met Jos Heymans, een politieke rot, tot vlak voor de zomer politiek verslaggever van RTL Nieuws.

Schinkelshoek & Verhoog is thuis in Den Haag en in de wereld van het recht. Wij zijn een hoogwaardig bureau, gespecialiseerd in bestuursadvies, communicatie- en mediastrategie, public affairs, interim-management en presentatie- en mediatraining.

S&V kan bogen op ervaren medewerkers, met brede politieke, juridische en bestuurlijke ervaring. Jan Schinkelshoek (voormalig CDA Tweede Kamerlid, directeur communicatie Rabobank en hoofdredacteur Haagsche Courant), Denis Naudin ten Cate (voorheen advocaat, expert op het gebied van public affairs), Pieter van Woensel (voormalig wethouder voor de VVD in Den Haag en Leiden), Meindert Stolk (CDA Statenlid Zuid-Holland en voormalig fractievoorzitter CDA Wassenaar) en Stefan de Bruijn (voormalig lid VVD gemeenteraadsfracties Heeze-Leende en Amsterdam en deelraad Amsterdam-Centrum) staan graag voor u klaar.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact op met Suzanne Elias via het emailadres s.elias@schinkelshoekverhoog.com of op het telefoonnummer 070-8209105.

Meer informatie over Schinkelshoek & Verhoog en ons werk voor de wereld van het recht vindt u in onze brochure en op onze website www.schinkelshoekverhoog.com/recht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Schinkelshoek & Verhoog
  • Smidswater 27
  • 2514 BW Den Haag
  • (070) 820 91 00