Schinkelshoek & Verhoog: nu van kelder tot zolder

Begonnen in 2011 op de begane grond breidt Schinkelshoek & Verhoog nu verder uit. Om de medewerkers en associés, die in aantal toenemen, een dak boven het hoofd te bieden huurt het kantoor sinds deze maand het hele pand op nummer 27 van het Smidswater.

Van de kelder tot en met de zolder met een dakterras huisvesten we strategische communicatie en public affairs evenals organisatie, educatie en advies. We beschikken nu niet alleen over meer werkplekken, maar ook meer ruimte voor overleg.

Gert Jan Verhoog

Ook diverse partners hebben bij ons een pied-à-terre in Den Haag, zoals SpiritsNL, BIERburo, Stichting Digitaal Burgerschap Nederland, stichting Loodslicht, stichting Ons Erfdeel en Wonderkids Media. Na Paul Sneijder hebben we met Patrick Gibbels bovendien weer onze man in Brussel die ook de weg weet te vinden naar het Smidswater.

Niettemin blijven we een compact kantoor en willen we een open huis zijn voor mensen die met hun initiatieven niet alleen een eerlijke boterham verdienen maar ook bij willen dragen aan onze samenleving. Zo zijn we, op steenworp afstand van Binnenhof, Malieveld en Voorhout al bijna tien jaar domweg gelukkig aan dit grachtje in de Haagse binnenstad.

Kom gerust langs om bij te praten en de nieuwe verdiepingen te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Schinkelshoek & Verhoog
  • Smidswater 27
  • 2514 BW Den Haag
  • (070) 820 91 00