S&V aan de slag met podcasts en webinars

Met de installatie van camera, microfoon en beeldscherm is de inrichting van ‘Studio Smidswater’ een feit. Intussen is de podcast niet meer weg te denken in de informatievoorziening. Naast webinars en livestreams biedt Schinkelshoek & Verhoog (S&V) inmiddels dan ook podcasts. Ook hiermee kunnen we voor onze opdrachtgevers bijdragen aan de effectiviteit van hun communicatie en public affairs. We geven zo ook in het nieuwe normaal vorm aan inhoud.

Kees Verhoog

Fysieke ontmoetingen zijn lang niet altijd meer vanzelfsprekend. Steeds vaker geven professionals de voorkeur aan een mix van digitale en live communicatie. De podcasts, webinars en livestreams van S&V voorzien op een heel toegankelijke manier in deze sterk groeiende behoefte.

De podcasts, webinars en livestreams worden georganiseerd door S&V Training, coaching en advies, nieuwe loot aan de stam van S&V. Die werkt met ervaren trainers, coaches en adviseurs. Op basis van hun kennis en inzicht bieden zij maatwerk.

In de loop der jaren is in S&V veel kennis en ervaring opgebouwd. Die delen we graag met andere professionals. Kennis in praktijk brengen. Daar gaat het om. En handvatten bieden om er zelf mee aan de slag te gaan.

Kees Verhoog, januari 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Schinkelshoek & Verhoog
  • Smidswater 27
  • 2514 BW Den Haag
  • (070) 820 91 00