S&V verwelkomt Tarik Moumen en Max Magnée

Schinkelshoek & Verhoog (S&V) is sinds de oprichting in 2011 een kweekvijver voor jong en hoog gekwalificeerd talent. Met Tarik Moumen (1999) en Max Magnée (1996) verwelkomt het kantoor wederom twee talentvolle medewerkers aan boord. Zij versterken en ondersteunen S&V op de redactie en in het volgen van de politieke actualiteiten.

Tarik Moumen studeert Rechtsgeleerdheid en International Studies aan de Universiteit Leiden. Zijn interesse in de politiek begon al op jonge leeftijd. Tarik is vooral geïntrigeerd door geopolitiek en de diplomatieke dynamiek tussen staten op mondiale schaal. Voor S&V springt Tarik waar nodig bij op de redactie en politieke monitor.

Tarik Moumen

Ook Max Magnée studeert Rechtsgeleerdheid, met de afstudeerrichting Recht & Economie, aan de Universiteit Leiden. Sinds de middelbare school heeft Max al een brede interesse in de politiek. Hij debatteerde regelmatig in binnen- en buitenland bij conferenties van het Model European Parliament en later ook voor de Model European Union. Naast het debatteren zelf zit Max ook met enige regelmaat deze debatconferenties voor door heel Europa. Binnen zijn studie ligt de interesse van Max vooral bij sociaal-economische vraagstukken en de invloed van het recht hierop. Hij schreef zijn bachelorscriptie over de werking van de Open Coördinatie Methode binnen de Europese Unie.

Voor S&V volgt Max de politieke en maatschappelijke actualiteiten, en ondersteunt daarmee onze opdrachtgevers in hun communicatie en public affairs. Hiernaast is hij werkzaam voor het Nederlandse Rode Kruis tijdens de coronapandemie.

Max Magnée

 

Gert Jan Verhoog, 30 juni 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Schinkelshoek & Verhoog
  • Smidswater 27
  • 2514 BW Den Haag
  • (070) 820 91 00