S&V wenst u fijne feestdagen

Beste lezer,

Wij hebben u in het afgelopen jaar minder gezien dan ons lief is—en soms zelfs helemaal niet. Maar zoals Erasmus al schreef: “Afstand scheidt slechts de lichamen, niet de geesten.” We zijn dankbaar dat S&V ondanks alles een mooi jaar beleefde. Dat was niet gelukt zonder de (digitale) inzet van onze gewaardeerde opdrachtgevers, associés en medewerkers en anderen die zich betrokken tonen bij ons compacte kantoor.

Gelukkig kunnen we ook terugkijken op een aantal mooie evenementen. De eerste Binnenhoflezing door prof. Jouke de Vries in Escher in het Paleis was een van de hoogtepunten van het jaar en gaf schwung aan het tienjarig bestaan van ons kantoor. We hopen met de eerste Binnenhoflezing een traditie voor de komende jaren te hebben neergezet. Ook op de Masterclass Citymarketing in Eindhoven kijken we met een voldaan gevoel terug, evenals op enkele webinars voor de wereld van de filantropie.

Voor 2022 liggen ook alweer de nodige mooie plannen klaar, bijvoorbeeld op het gebied van training en coaching. Via de Haagse Bode kunt u ook in het nieuwe jaar weer rekenen op actuele, inhoudelijke bijdragen van onze associés en medewerkers in Den Haag en Brussel.

Schinkelshoek & Verhoog wenst u een heerlijke Kerst en een gezond en gelukkig 2022 toe. Wij hopen u in het nieuwe jaar snel weer te zien aan het Smidswater.

 

Jelle Baartmans

Gert Jan Verhoog

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Schinkelshoek & Verhoog
  • Smidswater 27
  • 2514 BW Den Haag
  • (070) 820 91 00