Querine Hoejenbos

Querine Hoejenbos (1992) is bij Schinkelshoek & Verhoog onder andere verantwoordelijk voor de politieke monitoring. Zij volgt actuele dossiers in de media en de politieke besluitvorming, om onze opdrachtgevers en adviseurs van de juiste informatie en duiding te voorzien.

Querine zoekt naar verankeringen in de samenleving en is daarnaast geïnteresseerd in de wijze waarop het politieke en het publieke debat elkaar beïnvloeden. Tijdens haar bachelor Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) ontwikkelde zij een interdisciplinaire blik. Hiermee legt Querine dwarsverbanden tussen traditionele sociaal-wetenschappelijke invalshoeken en richt zij zich op het samenbrengen van belangen in de relatie tussen mens en maatschappij.

De master Europese politiek & internationale betrekkingen (UvA) wakkerde haar nieuwsgierigheid aan om de effecten van globalisering op Europees beleid te bestuderen. Tevens vond zij hierin hernieuwde inspiratie voor haar zoektocht naar Europese verbondenheid. Als stagiaire bij de Foundation Max van der Stoel (FMS) werkte Querine mee aan het lobbyprogramma Fair Politics en hield zij zich bezig met het bijhouden en het analyseren van politieke activiteiten omtrent internationale ontwikkelingssamenwerking .

Contact
q.hoejenbos@schinkelshoekverhoog.com
06-48958732

  • Schinkelshoek & Verhoog
  • Smidswater 27
  • 2514 BW Den Haag
  • (070) 820 91 00