Wat schrijven ze? Verkiezingsprogramma’s onder de loep

Wat schrijven ze over ons? De komende weken publiceren alle politieke partijen hun verkiezingsprogramma voor de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2017. Zij presenteren hun ideeën, wensen en opvattingen over hoe-het-na-de-verkiezingen-verder-moet.

In verkiezingsprogramma’s leggen politieke partijen de basis voor het te smeden regeerakkoord en het nieuwe kabinetsbeleid. Reden te meer om nu te anticiperen. Wat kunt u verwachten? Waar liggen de kansen en bedreigingen? Wat is de impact? Hoe verandert het beleid? Wat schrijft de politiek over uw organisatie en de sector waarin u actief bent?

Schinkelshoek & Verhoog spit voor u alle politieke programma’s door en biedt een analyse die is toegespitst op uw sector en organisatie. In overleg bespreken we waar u op zou moeten letten, en presenteren we een kernachtige analyse.


 

Schinkelshoek & Verhoog is thuis in Den Haag. Wij zijn een hoogwaardig bureau, gespecialiseerd in bestuursadvies, communicatie- en mediastrategie, public affairs, interim-management en presentatie- en mediatraining.

S&V kan bogen op ervaren trainers, met brede politiek-bestuurlijke ervaring. Jan Schinkelshoek (voormalig CDA Tweede Kamerlid, directeur communicatie Rabobank en hoofdredacteur Haagsche Courant), Pieter van Woensel (voormalig wethouder in Den Haag en Leiden), Meindert Stolk (CDA Statenlid Zuid-Holland en voormalig fractievoorzitter CDA Wassenaar) en Stefan de Bruijn (voormalig lid VVD gemeenteraadsfracties Heeze-Leende en Amsterdam en deelraad Amsterdam-Centrum) staan graag voor u klaar.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact op met Suzanne Elias via het emailadres s.elias@www.schinkelshoekverhoog.com of op het telefoonnummer 070-8209105.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Schinkelshoek & Verhoog
  • Smidswater 27
  • 2514 BW Den Haag
  • (070) 820 91 00