Wat zeggen ze? Verkiezingsdebatten op verzoek

In debat met politieke partijen? Een eigen verkiezingsdebat wellicht? Schinkelshoek & Verhoog organiseert in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen – in opdracht van bedrijven, instellingen en brancheorganisaties – debatten, discussies en platforms.

Uitgangspunt is het onderwerp of thema dat voor u, uw organisatie of uw achterban van belang is, waarover u wilt doorpraten, waarover wilt weten hoe de kaarten liggen. Het is uw debat: u nodigt uit, u bepaalt waarover het gaat, u beslist over de deelnemers en u beslist waar het zal worden gehouden.
Wij denken graag mee over de opzet, wij adviseren over het thema, wij polsen woordvoerders van politieke partijen en wij assisteren bij de uitvoering. En vanzelfsprekend leiden wij graag het debat.

Voor zo’n discussie-op-verzoek werkt S&V samen met Jos Heymans, een politieke rot, tot vlak voor de zomer politiek verslaggever van RTL Nieuws.


 

Schinkelshoek & Verhoog is thuis in Den Haag. Wij zijn een hoogwaardig bureau, gespecialiseerd in bestuursadvies, communicatie- en mediastrategie, public affairs, interim-management en presentatie- en mediatraining.

S&V kan bogen op ervaren trainers, met brede politiek-bestuurlijke ervaring. Jan Schinkelshoek (voormalig CDA Tweede Kamerlid, directeur communicatie Rabobank en hoofdredacteur Haagsche Courant), Pieter van Woensel (voormalig wethouder in Den Haag en Leiden), Meindert Stolk (CDA Statenlid Zuid-Holland en voormalig fractievoorzitter CDA Wassenaar) en Stefan de Bruijn (voormalig lid VVD gemeenteraadsfracties Heeze-Leende en Amsterdam en deelraad Amsterdam-Centrum) staan graag voor u klaar.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact op met Suzanne Elias via het emailadres s.elias@www.schinkelshoekverhoog.com of op het telefoonnummer 070-8209105.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Schinkelshoek & Verhoog
  • Smidswater 27
  • 2514 BW Den Haag
  • (070) 820 91 00