Workshops voor een voet tussen de deur van Den Haag

Hoe krijg je een voet tussen de deur in Den Haag? Het Haagse krachtenveld is voor buitenstaanders niet altijd te overzien. Waar kan men het beste beginnen en bij wie moet men dan zijn?

Deze en andere vragen stonden centraal in de workshop die Jan Schinkelshoek en adviseur Sonja Volten van Schinkelshoek & Verhoog deze maand gaven in Gorinchem, een workshop over public affairs. Hoe effectief te lobbyen rond de Hofvijver?

Jan Schinkelshoek en Sonja Volten

Public affairs is stap voor stap uitgegroeid tot een volwaardig beleidsinstrument. Maar nog niet iedereen – bedrijven, organisaties, instellingen – weten er goed mee om te gaan. Het begint bij het begin en dat is dat je precies weet wat je wilt. Daarna vogel je uit bij wie je moet zijn. Om tenslotte te bedenken hoe je er komt.

Dat wordt in het nieuwe jaar nog relevanter. Er zijn weer verkiezingen voor de Tweede Kamer op komst, gepland voor 17 maart 2021. In de aanloop er naar gaan politieke partijen – van links tot rechts – nieuwe programma’s schrijven. Na de verkiezingen moet er een nieuw regeringsprogramma komen.

Hoe kom je daar goed uit? Hoe krijg je voor elkaar dat jouw punt, jouw belang, jouw wens meegewogen wordt? Hoe krijg je voet tussen de deur? Dat is de insteek van een serie workshops over public affairs die Schinkelshoek & Verhoog in het voorjaar zullen organiseren. Belangstelling? bureau@schinkelshoekverhoog.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Schinkelshoek & Verhoog
  • Smidswater 27
  • 2514 BW Den Haag
  • (070) 820 91 00